Aerea Networks
voor sigfox, m2m, glasvezel, wifi en event IT
Praktijkvoorbeelden
Hoe kan het Sigfox netwerk helpen om invulling te geven aan een klantvraag. De verbinding is slechts een deel van de oplossing...

1 netwerk voor al je sensoren

SIGFOX maakt mobiele connectiviteit voor Internet of Things toepassingen mogelijk. Het netwerk is geschikt voor de overdracht van kleine hoeveelheden gegevens. Het fysieke Sigfox netwerk heeft in Nederland een dekkingsgraad van 99,5%. Op dit moment is er al in 60 landen een netwerk. Een sensor welke aangesloten is op het Sigfox netwerk werkt in alle landen waar Sigfox actief is.

Aerea verkoopt Sigfox connectiviteit en m2m sim connectiviteit

Meer over onze techniek
AEREA
Energiezuinig
Verbinden via Sigfox vergt veel minder energie dan verbinden via traditionele mobiele netwerken waardoor sensoren jaren langer kunnen zenden.
Voordelig
Beperkte abonnementskosten zonder hoge roamingfees en onderhoudskosten
Plug & Play
Sensoren op het Sigfox netwerk zijn ‘out of the box’ direct verbonden en vereisen geen ingewikkeld proces om ‘live’ te gaan.
Betrouwbaar & veilig
Alle data die via het Sigfox netwerk wordt verzonden is alleen toegankelijk voor u en alleen data van sensoren die bekend zijn bij Sigfox wordt doorgegeven.
Praktijkvoorbeelden

Sigfox connectiviteit is slechts een onderdeel van de totale oplossing. Onderstaande voorbeelden geven een goed beeld van hoe Sigfox in combinatie met hardware invulling kan geven aan een klantvraag.

Michelin volgt wereldwijd zeevracht via Sigfox
Michelin volgt wereldwijd zeevracht via Sigfox

Michelin heeft voor haar eigen transatlantische containerbewegingen samen met Argon Consulting en Sigfox een oplossing ontwikkeld die ze nu ook […]

Michelin volgt wereldwijd zeevracht via Sigfox